چهارشنبه 24 ارديبهشت 1404
رئیس کل بانک مرکزی:

تلاش برخی جریانات برای بالا بردن نرخ ارز

تلاش برخی جریانات برای بالا بردن نرخ ارز
  تاريخ:بيست و چهارم بهمن 1401 ساعت 11:59   |     کد : 273819   |     مشاهده: 659
به گزارش صنعت نیوز، رئیس کل بانک مرکزی گفت : در روزهای تعطیل برخی با معاملات صوری سعی در افزایش نرخ ارز در بازار داشتند.
به گزارش صنعت نیوز، رئیس کل بانک مرکزی گفت : در روزهای تعطیل برخی با معاملات صوری سعی در افزایش نرخ ارز در بازار داشتند.

رئیس کل بانک مرکزی با اشاره به اینکه در روز‌های گذشته که تقریبا کشور تعطیل بود، شعب بانک‌ها و صرافی‌های منتخب فعال بودند، اما برخی با معاملات صوری سعی در افزایش نرخ درهم در بازار داشتند، افزود: در حالی که همین امروز یعنی یکشنبه بازار دوبی تعطیل است چگونه این نرخ افزایش پیدا کرده است. همه معاملاتی که صورت گرفته صوری است و این جریان دائما تلاش می‌کند نرخ ارز را بالاتر از قیمت واقعی بازار نشان دهد که البته موفق نخواهد شد که علایم غیرواقعی به اقتصاد کشور نشان دهد.

فرزین افزود: با اقداماتی که بانک مرکزی انجام داده و در دستور کار قرار دارد مسلما بازار را کنترل خواهیم کرد و از هیچ تلاش و کنشگری در راستای کاهش نرخ ارز در بازار دریغ نخواهیم کرد.

http://sanatnews.ir/News//273819
Share

تلاش برخی جریانات برای بالا بردن نرخ ارزتلاش برخی جریانات برای بالا بردن نرخ ارز
آدرس ايميل شما:
آدرس ايميل دريافت کنندگان
 



کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است