ارائه گزارش بازار بهصورت منظم به دولت؛ کاهش تقاضا گذراست
|
وزیر صمت: برای اولین بار کنسانتره تیتانیوم در کشور تولید می شود
|
وزیر صمت: بسته حمایتی دولت از صنایع قابلیت تمدید دارد
|
تجاوز به تولیدکنندگان انرژی نقض قوانین بینالملل و تهدید ثبات جهانی است
|
ریلگذاری راهآهن چهارمحال و بختیاری آغاز شد
|
حمله ناو آمریکایی به هواپیمای ایرانایر در سال ۶۷ نمونه بارز تروریسم دولتی است
|
پاکنژاد: صادرات نفت مانند سابق با کیفیت و کمیت قبل ادامه دارد
|
اسکان موقت جنگزدگان توسط شهرداری
|
عملکرد قابل قبول فروشگاههای زنجیرهای در ۱۰ روز اخیر
|
نقش کلیدی فروشگاههای زنجیرهای در تثبیت بازار و پیروزی دیپلماتیک ایران
|
وزیر صمت: تعادل به بازار کالاهای اساسی بازگشته است
|
آمادگی کامل صنایع برای پشتیبانی از مردم و نیروهای مسلح
|
وقفهای در زمینه جابه جایی کالا و مسافر وجود ندارد
|
يک شنبه 5 مرداد 1404
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
اگر جزء این افراد هستید لطفا موز نخورید
تاريخ:نوزدهم دی 1401 ساعت 11:41
|
کد : 272929
|
مشاهده: 409
صداوسیما: شاید برایتان جالب باشد بدانید موز در برخی افراد ایجاد حساسیت میکند. از دیدگاه طب سنتی طعم شیرین و طبع موز مزاج گرم وتر دارد و معمولا مصرف آن برای بیشتر افراد، بدون عارضه و مفید است.
اگر جزء این افراد هستید لطفا موز نخورید
این میوه نیروبخش و چاقکننده بوده و ارزش تغذیهای زیادی دارد و برای تقویت قوای مغزی بهخصوص در کودکان، سالمندان، گیاهخواران و کسانی که در دوران نقاهت بیماری به سر میبرند مشابه انجیر، انگور و مویز بسیار مناسب است.
موز به دلیل مزاج گرم، برای افراد با مزاج سرد به خصوص سرد و خشک که معمولا لاغر و دارای پوست خشک و تیره بوده و استعداد چاقی نداشته و از ناراحتی اعصاب و مشکلات مفصلی رنج میبرند و همچنین برای افزایش مایعات و میل جنسی مفید است، اما همین میوه به دلیل طبع گرم برای برخی مزاجهای گرم میتواند سبب بروز علائم و حساسیتهایی شود.
این میوه برای گرممزاجان ساکن اقلیمهای گرمسیری باید با احتیاط مصرف شود، چون به خصوص در افراد با مزاج گرم و خشک ممکن است به افزایش حرارت و داغی بدن، خارش، حالت سنگینی در سر و بدن، بروز جوشهای پوستی منجر شده و سبب تولید صفرا یا دم شود.
در نتیجه کسانی که مزاج گرم دارند احتمال حساسیت به این میوه در آنها زیاد است یا باید از خوردن آن پرهیز کنند یا پس از مصرف موز یک خوردنی رو به ترش یا ملس همچون شربت سکنجبین یا کمی آبغوره یا آب انار میل کنند تا این عوارض به حداقل برسد.
معمولا موزهای کال و سبز رنگی که بافت سفت دارند و انواعی که با گاز اتیلن زودرس شدهاند در افراد مستعد، سبب بروز یبوست میشود و برای رفع این عارضه مصرف ملینهایی مانند خاکشیر توصیه میشود. البته این افراد بهتر است کمتر موز مصرف کنند.
http://sanatnews.ir/News//272929
برچسب ها :
موز
,
حساسیت
,
اخبار صنعت نیوز
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
دانشبنیانها، همقدم زائران در راهپیمایی عظیم اربعین
هیچ مدرسهای در تهران در لیست ساختمانهای ناایمن بحرانی قرار ندارد
۹۶۰ هزار عملیات کانتینری در بندرشهید رجایی هرمزگان ثبت شد
مغز در دوران بارداری سازماندهی مجدد میشود
بازار سرمایه مثبت شد
اعزام و پذیرش ۷۴ هزار مسافر در مسیر استانبول با ۳۶۶ پرواز پس از تحریم پروازهای اروپا
ماموریت استاد دانشگاه خواجهنصیر برای توسعه شرکتهای دانشبنیان با حکم «افشین»
مدال آوران المپیک پاریس از سربازی معاف شدند
دومین نقش برجسته قدیمی ایران در فارس ساماندهی میشود
ماجرای ترک سیگار سوژه یک مستند جدید شد
تعداد خودروهای شخصی عامل آلودگی هوای تهران
«خوشامدگویی» صندوق نوآوری به دانشبنیانهای جدید
آخرين اخبار
رایزنی السیسی و مکرون درباره تلاشها برای آتشبس در غزه
رونمایی از سامانه بهبود و نظارت بر عملکرد مالی شرکت های بزرگ معدن و صنایع معدنی
وضعیت منطقه ویژه پارس پس از زمینلرزه، عادی است
راهاندازی سامانه جامع قراردادهای داخلی صنعت نفت
دستورعمل جدید ارزیابی مالی در مناقصات وزارت نفت ابلاغ شد
انتشار اثر دیگری از نادر ابراهیمی
تهاترهای غیرقانونی در بازار مسکن پیگرد قانونی ندارد
فدراسیون فوتبال قرقیزستان پیوستن کوجو به نفتچی را تایید کرد
آغاز موج جدید تحول شهری با پروژههای هوشمندسازی و توسعه حمل و نقل
قیمت دلار در بازار ارز تجاری
زلزله ۴.۷ پایتخت انرژی ایران را لرزاند
آتشسوزی جنگلی در آلبانی؛ ۶ روستا تخلیه شد
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز