جزئیات حادثه تصادف خودروی حامل وزیر صنعت
|
وزیر نفت: هزینه بنزین سوپر متناسب با هزینه واردات خواهد بود
|
وزیر نفت خبر داد: مدیریت سوخت منازل و مراکز صنعتی برای زمستان
|
سرپرست مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی منصوب شد
|
تحویل واحدهای مسکونی به خانوادههای جانباختگان معدن طبس
|
تلاش برای کاهش تفاوت نرخ ارز نیمایی و آزاد
|
وزیر راه: اجرای پروژههای عمرانی باید «اقتصاد پایه» باشد
|
اجلاس وزرای کشورهای عضو «تراسیکا» به میزبانی تهران برگزار میشود
|
ایران و پاکستان برای رفع موانع تجارت توافق کردند
|
در صنعت و اقتصاد، فرصت سعی و خطا نداریم
|
وجیهالله جعفری معاونت معدنی وزارت صمت شد
|
نگران بحرانهایی که دشمنان ایجاد میکنند نیستیم
|
تاکید بر توسعه همکاریهای صنعتی و معدنی بین ایران و ارمنستان
|
جمعه 25 آبان 1403
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
اگر سیب زیاد بخوریم چه اتفاقی در بدن میافتد؟
تاريخ:دهم دی 1401 ساعت 10:46
|
کد : 272647
|
مشاهده: 245
همشهری آنلاین: مشاور و محقق طب سنتی با اشاره به اینکه مصرف سیب سرخ برای سلامتی موثر است، گفت: تنظیم قند و کاهش کلسترول خون، روشن کننده پوست، پیشگیری از پارکینسون و بیماریهای سرطانی، تقویت سیستم ایمنی بدن، سمزدایی کبد، سلامت استخوان، حفظ سلامت قلب و تقویت دستگاه گوارش نمونههایی از تاثیر مصرف سیب بر سلامتی بدن است.
محمد مهدی داستانپور با اشاره به اینکه در طب سنتی مزاج سیب شیرین، گرم و تر است، اظهار کرد: خوردن و بوییدن سیب نشاط آور بوده و سبب تقویت اعضای اصلی و حیاتی بدن شامل کبد و قلب و مغز میشود.
مشاور و محقق طب سنتی افزود: سیب علاوه بر اینکه پاک کننده دهان، دندان و معده است، سیستم گوارش را از وجود ذرات باقیمانده از غذا پاک میکند.
وی با بیان اینکه سیب خوشبو کننده معده و دهان است، خاطرنشان کرد: خوردن سیب پیش از غذا موجب پاکسازی معده و برانگیختن اشتها میشود.
داستانپور افزود: در مواقع بیماری به دلیل اینکه توان جویدن و هضم کردن کم میشود، برای راحتی بیمار و نیل سریعتر به اثرات درمانی، اغلب به جای خود میوه، آب یا کمپوت (پخته) سیب توصیه میشود.
این مشاور و محقق طب سنتی گفت: مصرف سحرگاهی سیب و آب سیب موجب میشود که فرد در طول روزهداری از عطش، التهاب معده، کاهش تمرکز و بیحوصلگی دور بماند.
وی با اشاره به نکات مهم در مصرف سیب شیرین یادآورشد: نوشیدن آب پس از خوردن سیب و دیگر میوهها ممنوع است، چرا که هضم آن را دچار اختلال میکند و همچنین باعث فساد در معده میشود.
داستانپور با تاکید بر اینکه تا زمانی سیب کاملاً از معده خارج نشده نباید اقدام به غذا خوردن کرد، خاطرنشان کرد: زیاد خوردن سیب به خصوص سیب نارس باعث نفخ، تولید باد، ضعف هضم و ایجاد درد شکم میشود و همچنین مصرف آن در افراد دارای معده مرطوب مضر است. البته مربای سیب برای سرد مزاجان و معدههای سرد بهتر از سایر اشکال آن مانند، خام، آب و رب آن خواهد بود.
این مشاور و محقق طب سنتی، توصیه کرد: خوب است افراد در هفته (هفتهای یکبار) یا حداقل در ماه (۲ تا ۳ بار) سیب را ناشتا میل کنند و تا ۲ ساعت بعد از آن چیزی نخورند. همچنین در این موارد توصیه میشود هنگام نماز صبح یک عدد سیب بخورند و صبحانه را با فاصله از آن میل کنند.
وی مصلح سیب شیرین را دارچین و گلنگبین بیان کرد و افزود: تحقیقات اخیر نشان داده که در بین انواع سیبها، سیب قرمز فواید به مراتب بیشتری دارد و در بین ۸ نوع سیب شناخته شده، آنتی اکسیدانتهای موجود در پوست سیب قرمز بیشتر است. البته رنگ قرمز تیره سیب نشان دهنده وجود مقادیر فراوان از آنتی اکسیدانت در آن است که آن را به یک میوه جادویی تبدیل میکند.
اگر سیب زیاد بخوریم چه اتفاقی در بدن میافتد؟
داستانپور یادآور شد: هنگام خوردن سیب نباید پوست آن را جدا کرد مگر اینکه مشکل گوارشی وجود داشته باشد و پزشک متخصص، خوردن پوست میوهها را ممنوع کرده باشد، چرا که آنتی اکسیدانت موجود در پوست سیب ۶ برابر گوشت آن است و به همین دلیل پوست گرفتن سیب توصیه نمیشود.
وی با اشاره به اینکه مصرف سیب سرخ برای سلامتی فایدههای بسیاری دارد، گفت: تنظیم قند خون، کاهش کلسترول خون، روشن کننده پوست، پیشگیری از پارکینسون، سفید کننده دندانها، درمان جوش و آکنه، تقویت سیستم ایمنی بدن، سمزدایی کبد، سلامت استخوانها، جلوگیری از بیماری سرطان، حفظ سلامت قلب، تقویت دستگاه گوارش، درمان کم خونی، تقویت قدرت بینایی، جلوگیری از آلزایمر، لاغری، سرماخوردگی، جلوگیری از ابتلای جنین به آسم و «خس خس» سینه با مصرف سیب در دوران بارداری و غیره نمونههایی از تاثیر مصرف سیب بر سلامتی بدن را میتوان نام برد.
این محقق و مشاور طب سنتی یادآورشد: دمنوش سیب و دارچین دارای عطر و طعم بسیار دلنشینی بوده و تاثیر بسزایی در رفع خستگی و ریکاوری بدن یا همان بازیابی انرژی دارد.
وی با اشاره به اینکه یکی از اصلیترین خواص نوشیدنی دارچین و سیب، سمزدایی از بدن است، ادامه داد: این نوشیدنی ادرارآور و به هضم غذا کمک میکند، جلوی اشتها را میگیرد و برای سلامت قلب بسیار مفید است. در مواقع ضعف بدن و یا سرما خوردگی نوشیدن دمنوش سیب و دارچین میتواند بسیار مفید باشد.
داستانپور افزود: دمنوش سیب و دارچین، قند و کلسترول خون را کنترل کرده و خواص بیشمار سیب بر روی دستگاه عصبی انسان اثر مثبت میگذارد. همچنین حاوی انواع ویتامینهای گروه «ب و منیزیم و فسفر» است.
http://sanatnews.ir/News//272647
برچسب ها :
سیب
,
سلامتی بدن
,
اخبار صنعت نیوز
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
بذرپاش: حدود یک میلیون و ۹۰۰ هزار واحد مسکونی در حال ساخت است
دانشبنیانها، همقدم زائران در راهپیمایی عظیم اربعین
بذرپاش: سامانه رایگان خودنویس برای تنظیم قرارداد موجر و مستاجر راهاندازی شد
هیچ مدرسهای در تهران در لیست ساختمانهای ناایمن بحرانی قرار ندارد
۹۶۰ هزار عملیات کانتینری در بندرشهید رجایی هرمزگان ثبت شد
مغز در دوران بارداری سازماندهی مجدد میشود
آخرین جزئیات گواهیهای اسقاط خودروهای سنگین از سامانه راهداری
توقیف 2 شناور حامل قاچاق در آبهای بوشهر
بازار سرمایه مثبت شد
اعزام و پذیرش ۷۴ هزار مسافر در مسیر استانبول با ۳۶۶ پرواز پس از تحریم پروازهای اروپا
دومین نقش برجسته قدیمی ایران در فارس ساماندهی میشود
ماموریت استاد دانشگاه خواجهنصیر برای توسعه شرکتهای دانشبنیان با حکم «افشین»
آخرين اخبار
رابطه استرس و دیابت؛ از افسانه تا واقعیت
پیشفروش بلیت بخشی از قطارهای حومهای از اول آذرماه
انتصاب سرپرست صندوق ملی مسکن قانونی است
دلیل کاهش سرعت اینترنت مشخص شد
اطلاعیه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره حادثه معدن کلات آزادشهر
جزئیات حادثه تصادف خودروی حامل وزیر صنعت
نقشه شوم چند مسافرنما
حکاکی کمتر از ۵ میکرومتر با دستگاه لیزر حکاکی فرابنفش ایرانساخت
رونمایی از قرآن دستنوشته در کاخ گلستان
با کلیات جداسازی صنایعدستی از وزارت میراث و گردشگری موافقت شده است
عزم جدی ایروان برای سرمایهگذاری در بندر چابهار
فرایند مسابقه معماری در جزیره بوموسی آغاز شد
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز