وزیر صمت عازم قزاقستان شد
|
روایت وزیر صمت از تلاطم بازار خودرو
|
تامین ورق خودرو، میلگرد و شمش فولادی بدون محدودیت
|
امروز ایران در جایگاه کشورهای تحریمکننده است
|
پرداخت تسهیلات با سود پایین به شرکتها برای حفظ کارگران
|
ایستادگی تولید؛ جنگ چرخ صنعت را متوقف نکرد
|
اعتراض رسمی وزارت صنعت به تخریب زیرساختهای صنعتی ایران در حملات اخیر
|
مشوق سرمایهگذاری در شهرکهای صنعتی تا پایان سال تمدید شد
|
هدفگذاری تجارت یک میلیارد دلاری میان ایران و تاجیکستان
|
وزیر صمت: فولاد مبارکه پشتوانهای برای توسعه و آبادانی کشور است
|
تأمین یارانه مورد نیاز بخشهای آسیبپذیر تولید و صنعت بهطور هدفمند
|
وزیر صمت: تامین خوراک صنایع پتروشیمی نقش مهمی در مزیت تولید دارد
|
وزیر صمت: تولیدکنندگان برای بازگشت ارز تا ۱۵ ماه مهلت میگیرند
|
سه شنبه 12 خرداد 1405
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
برای حج آینده چه اقداماتی انجام شده است؟
تاريخ:بيست و نهم آذر 1401 ساعت 10:25
|
کد : 272406
|
مشاهده: 303
تهران- ایرنا- در جلسه شورای برنامهریزی و هماهنگی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت اقدامات اجرایی و اطلاع رسانی درخصوص حج آینده مطرح و گزارش اقدامات صورت گرفته در راستای رفع مشکلات سفرهای زیارتی به عراق ارائه شد.
به گزارش ایرنا از پایگاه اطلاعرسانی حج، نشست شورای برنامهریزی و هماهنگی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت امروز به ریاست حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت و سرپرست حجاج ایرانی تشکیل شد.
در این جلسه، ابتدا اکبر رضایی معاون امور حج و عمره سازمان حج و زیارت از اقدامات اجرایی و فعالیت های صورت گرفته در کمیسیون ها و کمیته های تخصصی حج ۱۴۰۲ گزارش داد و بر لزوم اطلاع رسانی به زائران، کارگزاران و خادمان فرهنگی از طریق سامانه واحد تاکید کرد.
وی با ارائه آماری از میزان مشارکت دارندگان فیش های حج در فراخوان سازمان حج و زیارت، بروز رسانی اطلاعات دارندگان این اسناد را ضروی دانست و از باقیمانده این افراد خواست که برای تکمیل اطلاعات خود به سامانه فراخوان عمومی تکمیل اطلاعات ودیعه گذاران حج تمتع به نشانی reserve.haj.ir مراجعه نمایند.
نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت نیز لزوم انتخاب پیام رسان واحد برای اطلاع رسانی در حج آینده را یادآور شد و در ارتباط با نحوه اطلاع رسانی به حجاج از طریق برنامه های رسانه ملی و راهکارهای کاهش سرانه عوامل برخی سازمان ها و ارگانهای مرتبط با عملیات حج توصیه هایی ارائه کرد.
این نشست با گزارش حجت الاسلام والمسلمین صحبت الله رحمانی معاون عتبات سازمان حج و زیارت در ارتباط با سفر هفته گذشته خود به عتبات عالیات باهدف رفع مشکلات سفرهای زیارتی به اعتاب مقدسه در عراق ادامه یافت.
وی گفت: در این سفر مشکلاتی که از طریق مسئولان دست اندرکار حوزه عنوان و یا در جلسات کارشناسی احصاء شده بود درنشست با مسئولان سازمان حج و زیارت، بعثه مقام معظم رهبری و امور خارجه در شهرهای کربلا و نجف و مسئولان عراقی مورد رسیدگی قرار گرفت و بسیاری از موارد رفع شد. همچنین مواردی که در داخل از مشکلات کاروان های زیارتی و زائران هنگام عبور از مرز گزارش شده بود، پیگیری و رفع شد.
حجت الاسلام والمسلمین نواب نیز این سفر را در راستای کاهش مشکلات سفر زائران ایرانی به عتبات عالیات مثبت ارزیابی کرد و از معاونین توسعه سازمان حج و زیارت و بعثه و معاون عتبات سازمان حج خواست موضوع ثبت دفتر نمایندگی این سازمان در عراق را پیگیری و اقدامالات لازم را انجام دهند.
http://sanatnews.ir/News//272406
برچسب ها :
حج و زیارت
,
اخبار صنعت نیوز
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
۳۰۳ همت عدمالنفع صنایع از ناترازیها
تأکید وزیر صمت بر لزوم همگونسازی قوانین با شرایط فعلی تولید
وزیر صمت: بسته حمایتی دولت از صنایع قابلیت تمدید دارد
ارتقای روابط تجاری ایران و افغانستان در اولویت دولت است
اتابک: نقشه راه همکاریهای تجاری ایران و اوراسیا در مسکو نهایی میشود
مدیر نمونه خودرویی کشور مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری ایران شد
افزایش قیمت و ناترازی انرژی، چالش اصلی صنایع کشور
تمهیدات وزارت صمت برای مراسم اربعین امسال
ارائه گزارش بازار بهصورت منظم به دولت؛ کاهش تقاضا گذراست
عایدی هزار میلیارد تومانی کشور از اجرای قانون تجارت ملوانی
اتابک: دستور روانسازی واردات قطعات ریلی صادر شد
وزیر صمت: برای اولین بار کنسانتره تیتانیوم در کشور تولید می شود
آخرين اخبار
پیشنهاد دولت ترامپ برای تعرفه ۲۵ درصدی روی کالاهای برزیلی
گروسی: انتقال ذخایر اورانیوم ایران به خارج دشوار است
وزش باد و خیزش گردوخاک مهمان آخر هفته کشور
چه کسانی از ثبت ادعا در سامانه ساماندهی اسناد غیررسمی معاف هستند؟
افتتاح بیمارستان جدید انستیتو کانسر؛ ظرفیت پیوند مغز استخوان ۲ برابر شد
هیدروژلهای طبیعی؛ از ترمیم زخم تا تصفیه آب
پرواز قیمت نفت متوقف شد
آتشسوزی در منطقهای پرجمعیت در مرکز جاکارتای اندونزی
کاهش قیمت طلا معکوس شد
انویدیا شمشیر را برای اینتل از رو بست
زندگی در تهران؛ گرانتر از توان پرستاران
روسیه از استاندارد دوگانه غرب در قبال امنیت هستهای پرده برداشت
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز