عایدی هزار میلیارد تومانی کشور از اجرای قانون تجارت ملوانی
|
اتابک: دستور روانسازی واردات قطعات ریلی صادر شد
|
اتابک: نباید جایگاه اصناف تضعیف شود
|
اتابک: نقشه راه همکاریهای تجاری ایران و اوراسیا در مسکو نهایی میشود
|
ارتقای روابط تجاری ایران و افغانستان در اولویت دولت است
|
تأکید وزیر صمت بر لزوم همگونسازی قوانین با شرایط فعلی تولید
|
۳۰۳ همت عدمالنفع صنایع از ناترازیها
|
افزایش قیمت و ناترازی انرژی، چالش اصلی صنایع کشور
|
مدیر نمونه خودرویی کشور مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری ایران شد
|
راهاندازی دوباره تالار دوم ارزی؛ تشکیل کمیته ارزی در وزارت صمت
|
بازگشت ۲ میلیون و ۲۹۸ هزار زائر به کشور
|
تمهیدات وزارت صمت برای مراسم اربعین امسال
|
اعلام آمادگی وزرای صمت و راه و شهرسازی برای تامین تسهیلات مورد نیاز سفر زائران اربعین
|
دو شنبه 5 آبان 1404
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
بهترین راه برای تشخیص فاسد شدن شیر
تاريخ:بيست و سوم مهر 1401 ساعت 08:55
|
کد : 270529
|
مشاهده: 486
ایسنا: شیر یکی از اقلام سبد غذایی بسیاری از خانوادهها است. برای سلامت این محصول و خرید یک شیر خوب باید نکاتی را مدنظر قرار دهید.
مردم اغلب این سوال را دارند که آیا مصرف شیر بعد از تاریخ چاپ شده روی برچسب بیخطر است یا خیر؟. درک اینکه چرا محصولات دارای برچسب تاریخ هستند و همچنین نحوه نگهداری و مصرف ایمن شیر، مصرف کنندگان را قادر میکند تا بدانند که این ماده غذایی را تا چه زمانی میتوان مصرف کرد تا از هدر رفتن غیرضروری مواد غذایی جلوگیری شود. بنابراین هنگام خرید حتما به تاریخ تولید و انقضاء محصول توجه کنید و سعی کنید محصولاتی را برای خرید انتخاب کنید که تاریخ تولید آنها تازهتر است.
بهترین راه برای تشخیص فاسد شدن شیر
بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، بهترین راه برای تشخیص فاسد شدن شیر، تست ساده «بو» است. غذاهای فاسد شده، بو، طعم یا بافت بدی به دلیل باکتریهای فاسد کننده طبیعی ایجاد میکنند. همچنین میتوانید آن را بجوشانید. در صورتی که شیر به صورت تکه تکه درآید، شیر فاسد است.
حتما نکات زیر را بعد از خرید شیر فراموش نکنید:
- پس از خرید شیر، آن را بلافاصله در یخچال قرار دهید.
- ظرف شیر را تا حد امکان در بسته نگه دارید. در این صورت برای مدت طولانیتری تازهتر خواهد ماند.
- باقیمانده شیری که در لیوان ریخته شده است، باید دور ریخته شود و آن را دوباره در ظرف شیر نریزید.
آیا میتوان شیر را فریز کرد؟
انجماد شیر یک راه عالی برای نگهداری آن برای استفاده در آینده است. شیر وقتی منجمد شود منبسط میشود، پس حتما آن را در ظرف بگذارید تا ترک نخورد. پس از انجماد، شیر را می توان در یخچال یا آب سرد ذوب کرد و برای مصرف بیخطر است.
http://sanatnews.ir/News//270529
برچسب ها :
بهترین راه
,
تشخیص
,
فاسد شدن شیر
,
تاریخ تولید
,
بو
,
اخبار صنعت نیوز
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
بازار سرمایه مثبت شد
اعزام و پذیرش ۷۴ هزار مسافر در مسیر استانبول با ۳۶۶ پرواز پس از تحریم پروازهای اروپا
اهمیت تامین گروه خونی O منفی در حوادث
احتمالاً تعرفه واردات آیفون ۳۰ درصد باشد
آمادگی ایران برای انتقال تجربههای دولت الکترونیک و هوش مصنوعی به ونزوئلا
به خاطر مشکلات اقتصادی شرایط صنعت بیمه مطلوب نیست
افتتاح یک یاور شهر و سه همراه سرا در تهران تا پایان سال
برگزاری نشست تخصصی معرفی اتاق تمیز میکرو نانوفب و اختتامیه رویداد ملی طراحی تراشه
رگبار باران از فردا بعداز ظهر در تهران
شجاعت دولت پزشکیان در آغاز خصوصی سازی صنعت خودرو
یک هیئت اوکراینی امروز وارد دمشق میشود
سکوت در برابر کودکان قربانی در غزه جایز نیست
آخرين اخبار
مواد غذایی منجمد که به کنترل قند خون کمک میکنند
جولان گوشیهای قاچاق آیفون ۱۷ در بازار
به انسان اعتماد کنیم یا هوش مصنوعی؟
جواد مولانیا با «مکبث» به صحنه میآید
هشدار طوفان و سیل در جامائیکا و هائیتی
راهکار کاهش قیمت گوشت در بازار چیست؟
پیام پزشکیان در پی درگذشت مادر ۳ شهید
مقایسه ابراهیم قیصری با فردوسی
تلسکوپ «4MOST» اولین نور را دریافت کرد
ترافیک میدان آزادی کاهش مییابد
حزبالله: سلاح خود را تحویل نمیدهیم
چاپلوسی هوش مصنوعی تایید شد!
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز