معرفی ۱۲ هزار واحد تولیدی برای دریافت تسهیلات بانکی
|
وزیر صمت عازم قزاقستان شد
|
روایت وزیر صمت از تلاطم بازار خودرو
|
تامین ورق خودرو، میلگرد و شمش فولادی بدون محدودیت
|
امروز ایران در جایگاه کشورهای تحریمکننده است
|
پرداخت تسهیلات با سود پایین به شرکتها برای حفظ کارگران
|
ایستادگی تولید؛ جنگ چرخ صنعت را متوقف نکرد
|
اعتراض رسمی وزارت صنعت به تخریب زیرساختهای صنعتی ایران در حملات اخیر
|
مشوق سرمایهگذاری در شهرکهای صنعتی تا پایان سال تمدید شد
|
هدفگذاری تجارت یک میلیارد دلاری میان ایران و تاجیکستان
|
وزیر صمت: فولاد مبارکه پشتوانهای برای توسعه و آبادانی کشور است
|
تأمین یارانه مورد نیاز بخشهای آسیبپذیر تولید و صنعت بهطور هدفمند
|
وزیر صمت: تامین خوراک صنایع پتروشیمی نقش مهمی در مزیت تولید دارد
|
شنبه 25 مهر 1405
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
بین تزریق واکسن آنفلوآنزا و کرونا چند روز فاصله باشد؟
تاريخ:نهم مهر 1401 ساعت 11:13
|
کد : 270232
|
مشاهده: 737
نایب رییس انجمن داروسازان تهران درباره چگونکی تزریق واکسن آنفلوآنزا و واکسن کرونا، گفت: باید توجه کرد که حداقل باید ۱۵ تا ۲۰ روز فاصله بین تزریق واکسن آنفلوآنزا با تزریق واکسن کرونا وجود داشته باشد.
دکتر بهمن صبور در گفت و گو با ایسنا، درباره وضعیت توزیع واکسن آنفلوآنزا در داروخانه ها، گفت: به طور کلی امسال یک برند ایرانی واکسن آنفلوآنزا توزیع شده و دو برند فرانسوی و هلندی واکسن آنفلوآنزا نیز وارد و در داروخانه ها توزیع شده است که همه این واکسن های آنفلوآنزا هم چهار ظرفیتی هستند. واکسن ایرانی آنفلوآنزا هم از کیفیت خوبی برخوردار بوده و چهار ظرفیتی است و سطح پوشش خوبی هم می دهد. به طور کلی طبق گفته سازمان غذا و دارو دو میلیون و ۶۰۰ هزار واکسن آنفلوآنزا در کشور تامین شده است که یک میلیون از این واکسن ها ایرانی بوده و یک میلیون و ۶۰۰ هزار واکسن نیز خارجی بوده اند.
صبور گفت: معمولا هر سال یک سوم واکسن های آنفلوآنزای تامین شده در کشور به معاونت بهداشتی داده می شود تا برای جمعیت پرخطر و جامعه هدف خودشان به صورت رایگان واکسن را تزریق کنند در سایر موارد مردم می توانند برای خرید واکسن آنفلوآنزا به داروخانه های سطح شهر مراجعه کنند. بر این اساس ۵۰۰ هزار واکسن آنفلوآنزا به مراکز بهداشتی داده شده که ۳۰۰ هزار از این واکسن ها ایرانی و ۲۰۰ هزار واکسن نیز وارداتی بوده است و به صورت رایگان به جمعیت هدف تزریق می شود.
وی افزود: بهترین زمان تزریق واکسن آنفلوآنزا از قبل از ورود به فصل پاییز است که حدودا از ۱۵ شهریور تا اواسط یا اواخر مهر ماه است. در عین حال توصیه می شود که افرادی که به بیماری های مزمن مانند سرطان، دیابت و... مبتلا هستند، بیماران پیوندی، سالمندان بالای ۶۰ سال، افرادی که در سال بیش از سه تا چهار بار سرما می خورند و... واکسن آنفلوآنزا را تزریق کنند. در عین حال باتوجه به رعایت پروتکل های کرونا مانند استفاده از ماسک، احتمالا امسال موارد کمتری از ابتلا به آنفلوآنزا خواهیم داشت. در سال های قبل هم به همین صورت بود.
صبور درباره قیمت واکسن های آنفلوآنزا نیز گفت: رنج قیمتی هر سه برند واکسن های آنفلوآنزا برای مصرف کننده بین ۲۱۰ تا ۲۱۳ هزار تومان است. در عین حال از آنجایی که ارائه واکسن های آنفلوآنزا باید در سامانه ثبت شود، افراد هنگام مراجعه به داروخانه برای خرید واکسن آنفلوآنزا کارت ملی شان را به همراه داشته باشند.
نایب رییس انجمن داروسازان تهران درباره چگونگی تزریق واکسن آنفلوآنزا و واکسن یادآور کرونا، گفت: باید توجه کرد که حداقل باید ۱۵ تا ۲۰ روز فاصله بین تزریق واکسن آنفلوآنزا با تزریق واکسن کرونا وجود داشته باشد. همچنین افرادی هم که به کرونا مبتلا می شوند، بعد از گذشت یک ماه تا ۴۵ روز از بهبودی شان می توانند واکسن آنفلوآنزا دریافت کنند.
http://sanatnews.ir/News//270232
برچسب ها :
بین تزریق
,
واکسن آنفولانزا
,
واکسن کرونا
,
چند روز فاصله
,
اخبار صنعت نیوز
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
معرفی ۱۲ هزار واحد تولیدی برای دریافت تسهیلات بانکی
وزیر صمت عازم قزاقستان شد
روایت وزیر صمت از تلاطم بازار خودرو
اتابک: برق بخش تولید نباید قطع شود
وزیر صمت: تامین خوراک صنایع پتروشیمی نقش مهمی در مزیت تولید دارد
وزیر صمت: فولاد مبارکه پشتوانهای برای توسعه و آبادانی کشور است
تنها ۱۵ درصد سرمایهگذاری پتروشیمی از بخش خصوصی واقعی بوده است
تامین ورق خودرو، میلگرد و شمش فولادی بدون محدودیت
امروز ایران در جایگاه کشورهای تحریمکننده است
پرداخت تسهیلات با سود پایین به شرکتها برای حفظ کارگران
ایستادگی تولید؛ جنگ چرخ صنعت را متوقف نکرد
فرصت اندک برای استفاده از منابع نفتی
آخرين اخبار
رای حداکثری کمیسیون امنیت ملی مجلس به وزیر پیشنهادی دفاع
تأکید بر شناسایی آمران و عاملان ترور ۲ بانوی شهیده در سیستان و بلوچستان
پیام تبریک رهبر انقلاب در پی قهرمانی تیم ملی کشتی فرنگی زیر ۲۳ سال در مسابقات جهانی
دیدار عراقچی و دبیر کل جدید سازمان همکاری اسلامی
اسفناج سمی تعدادی از شهروندان بجنوردی را راهی بیمارستان کرد
عراقچی: صلح را نمیتوان با تهدید به نابودی بنا کرد
آزاد ارمکی: نسل جدید فرصتی طلایی برای ایران است
انفجار دومین سوپر نفتکش متخلف بعد از برخورد با مین در تنگه هرمز
هوش مصنوعی در خدمت تشخیص دقیقتر بیماریها
مستانه مهاجر: به مخاطب بیحوصله محتوا دهیم
۱۰۰۰ میلیارد تومان فروش سینما در ۷ ماه
ضرورت رفع موانع دسترسی افراد دارای آسیب بینایی
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز