تأکید وزیر صمت بر لزوم همگونسازی قوانین با شرایط فعلی تولید
|
۳۰۳ همت عدمالنفع صنایع از ناترازیها
|
افزایش قیمت و ناترازی انرژی، چالش اصلی صنایع کشور
|
مدیر نمونه خودرویی کشور مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری ایران شد
|
راهاندازی دوباره تالار دوم ارزی؛ تشکیل کمیته ارزی در وزارت صمت
|
بازگشت ۲ میلیون و ۲۹۸ هزار زائر به کشور
|
تمهیدات وزارت صمت برای مراسم اربعین امسال
|
اعلام آمادگی وزرای صمت و راه و شهرسازی برای تامین تسهیلات مورد نیاز سفر زائران اربعین
|
ارائه گزارش بازار بهصورت منظم به دولت؛ کاهش تقاضا گذراست
|
وزیر صمت: برای اولین بار کنسانتره تیتانیوم در کشور تولید می شود
|
وزیر صمت: بسته حمایتی دولت از صنایع قابلیت تمدید دارد
|
تجاوز به تولیدکنندگان انرژی نقض قوانین بینالملل و تهدید ثبات جهانی است
|
ریلگذاری راهآهن چهارمحال و بختیاری آغاز شد
|
چهارشنبه 19 شهريور 1404
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
معجزه شکلات تلخ در رابطه با حافظه!
تاريخ:بيست و دوم شهريور 1401 ساعت 15:29
|
کد : 269852
|
مشاهده: 629
شکلات تلخ سرشار از فیبر و آنتیاکسیدان است که به جلوگیری از آسیب سلولی ناشی از رادیکالهای آزاد کمک میکنند. همچنین ممکن است خطر بیماریهای قلبی - عروقی و فشار خون را کاهش دهد و در عین حال جریان خون را بهبود ببخشد.
به گزارش ایسنا، عصر ایران نوشت: «به گفته محققان، مصرف شکلات تلخ میتواند فرکانس امواج مغزی را تغییر دهد و در بهبود حافظه و کاهش استرس مفید باشد. در واقع بهتر است افرادی که عاشق شیرینیجات هستند نیز برای حفظ سلامتی خود به سمت جایگزینی انواع و اقسام شیرینیهای مضر با شکلات تلخ حرکت کنند. البته منظور از شکلات تلخ یک شکلات واقعی و باکیفیت است نه محصولی که از ترکیب مواد مختلف و با استفاده از تلخکننده مصنوعی تولید شده است!
شکلات تلخ سرشار از فیبر و آنتیاکسیدان است که به جلوگیری از آسیب سلولی ناشی از رادیکالهای آزاد کمک میکنند. همچنین ممکن است خطر بیماریهای قلبی - عروقی و فشار خون را کاهش دهد و در عین حال جریان خون را بهبود ببخشد.
با استناد به مطالعهای از دانشگاه لوما لیندا در کالیفرنیا که در نشست سالانه زیستشناسی تجربی ۲۰۱۸ نیز ارائه شد، فواید شکلات تلخ در رابطه با تاثیر آن بر امواج مغزی مرتبط با حافظه و توانایی یادآوری مسائل آشکار شده است.
کتر لی برک از دانشگاه لوما لیندا همراه با تیم تحقیقاتی خود، از تکههای ۴۸ گرمی شکلات تلخ استفاده کردند که متشکل از دانههای کاکائو ۷۰ درصد تانزانیایی بودند.
برک توضیح میدهد: آنچه ما به آن اشاره کردیم این بود که آنتیاکسیدانها قابلیت تغییر فرکانسهای مغزی شما را در اختیار دارند، واضحا یک فرکانس مغزی مفید به نام گاما. فرکانس گاما به واسطه آنتیاکسیدانهای شکلات تنظیم شده، افزایش یافته و در واقع روشن میشود.
امواج مغزی در فرکانسهای متفاوتی انتشار مییابند و از این نظر تا حدودی مشابه رادیو هستند. برک اضافه میکند که فرکانس گاما بالاترین فرکانس است و «با پیشرفتهترین سطح برای پردازش شناختی، حافظه و یادآوری در ارتباط است.»
امواج گاما به عملکردهای پیچیدهای مانند پردازش اطلاعات، بهبود حافظه و کاهش استرس نسبت داده میشوند. اثرات مثبت روی مغز یا همان طور که محققان میگویند افزایش «انعطافپذیری عصبی» در نتیجه مصرف شکلات تلخ، ظرف ۳۰ دقیقه اتفاق میافتد.
برک میگوید: در این مطالعه داوطلبانی که یک تخته شکلات تلخ ۷۰ درصد مصرف کرده بودند، پس از ۳۰ دقیقه افزایش عظیمی را در فرکانس گاما در نواحی مهمیای از مغز (قسمت پشتی و سمت راست مغز) نشان دادند. افزایش امواج مغزی فرکانس گاما به مدت چندین ساعت باقی میماند.
تیم تحقیقات به بررسی داوطلبان آزمایش ادامه دادند و تا دو ساعت پس از اجرای پروژه، همچنان شاهد فرکانس گاما تحریک شده هرچند به صورت کاهش یافته بودند. بنابراین مدت زیادی طول میکشد تا این امواج فروکش کنند.
این پژوهش میتواند برای بهبود عملکردهای شناختی، بهویژه در جمعیتهای سالخورده به کار رود. طبق نتایج بهدستآمده یکی از مزایای اصلی شکلات تلخ، تنظیم دقیق فرآیندهای شناختی هنگام فرسایش آنها محسوب میشود. به عقیده برک اگر واقعا بتوانیم فرکانس گاما را افزایش دهیم، بهراستی در زندگی و بهخصوص در زمینه تقویت فرآیندهای شناختی مغز سود خواهیم برد.
دانستنیهای شکلاتی
دانههای کاکائو داخل غلافهای کاکائو یافت میشوند. آنها میوههایی هستند که روی درختان تحت آب و هوای گرم مانند آمریکای مرکزی، آمریکای جنوبی و آفریقا رشد میکنند. بله، شکلات از نظر فنی در واقع از یک میوه به دست میآید. بسیاری از میوهها و سبزیجات دیگر نیز سرشار از آنتیاکسیدان هستند، مانند اسفناج، چغندر، تمشک، توت فرنگی و البته کلمپیچ.
دانههای کاکائو از داخل میوه برداشت و سپس خشک و تخمیر میشوند. این ماده در نهایت به کره کاکائو تبدیل خواهد شد. کاکائوی خام را میتوان بهتنهایی یا در پختوپز استفاده کرد. برای تبدیل کاکائوی خام به شکلات یا کره کاکائو، آن را با شکر و شیر ترکیب میکنند.
همچنین به منظور تبدیل کاکائوی خام (raw cacao) به "cocoa"، محصول باید برشته یا رست شود. برک توضیح میدهد که به زبان ساده، کاکائو (cacao) نسخه خام، کمتر فرآوریشده یا فرآوری نشده است؛ در حالی که cocoa فرآوریشده به شمار میرود. طعم شکلات تلخ، شکلات شیری و سایر انواع شکلات بسته به مقادیر بهکاررفته از کره و شیر متفاوت است.
به طور معمول، هر محصولی که بیش از ۷۰ درصد کاکائو داشته باشد، «شکلات تلخ» در نظر گرفته میشود و این همان ترکیبی است که در مطالعه برک استفاده شد.
شکلات تلخ در محدوده ۷۰ درصد کاکائو یا بالاتر بهشدت غنی از ترکیبات آنتیاکسیدانی است. از این رو برای سلامت بدن بسیار مفید به شمار میرود.
برک خاطرنشان کرد که این میوه از نظر آنتیاکسیدانها حتی از گیلاس و یکسری از سبزیجات نیز پیشی گرفته است. اگر بتوانید طعم تلختری را تحمل کنید، مصرف درصدهای بالاتر از کاکائو توصیه میشود.
جسیکا کوردینگ، متخصص تغذیه ثبتشده در نیویورک، توضیح میدهد: کاکائوی ۸۵درصد همان چیزی است که بسیاری از پزشکان و متخصصین مراقبتهای بهداشتی به مردم پیشنهاد میدهند. به عبارت ساده، درصد بیشتر کاکائو به معنای مصرف شکر کمتر است. به این ترتیب حتی شکلات تلخ نیز حاوی شکر اما به مقدار بسیار محدود است. برای افرادی که به دنبال استفاده حداکثری از مزایای آنتیاکسیدانی شکلات هستند، مدلهای تلختر توصیه میشود.»
http://sanatnews.ir/News//269852
برچسب ها :
معجزه
,
شکلات تلخ
,
حافظه
,
اخبار صنعت نیوز
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
هیچ مدرسهای در تهران در لیست ساختمانهای ناایمن بحرانی قرار ندارد
مغز در دوران بارداری سازماندهی مجدد میشود
بازار سرمایه مثبت شد
اعزام و پذیرش ۷۴ هزار مسافر در مسیر استانبول با ۳۶۶ پرواز پس از تحریم پروازهای اروپا
ماموریت استاد دانشگاه خواجهنصیر برای توسعه شرکتهای دانشبنیان با حکم «افشین»
ماجرای ترک سیگار سوژه یک مستند جدید شد
تعداد خودروهای شخصی عامل آلودگی هوای تهران
اهمیت تامین گروه خونی O منفی در حوادث
احتمالاً تعرفه واردات آیفون ۳۰ درصد باشد
رایزنی برای عرضه خودروهای داخلی و خارجی در بورس کالا
توقف پروژه ساخت مجتمع گردشگری در حریم تخت جمشید
پذیرش بدون آزمون دانشجو در ۶ رشته دانشگاه امیرکبیر
آخرين اخبار
لوکا مودریچ؛ میراثدار صبر، درد و شکوه
استیضاح وزیر کار با ۵۸ امضا کلید خورد
کنایه تند سرمربی ازبکستان به ایران
دستگاههای اجرایی از اقتصاد دولتی دل نمیکنند
دیدار عراقچی با وزیر خارجه مصر
۱۰ عملیات یمن با پهپادهای رادارگریز
نگرانی اروپا از تاثیر فسخ یک توافق اطلاعاتی با آمریکا
امنیت میلیاردها کاربر واتساپ به خطر افتاد
افتتاح بزرگترین سد برق آبی آفریقا
آغاز ثبتنام انتخابات فدراسیون سوارکاری
تتر به کانال ۹۰ هزار تومان بازگشت؛ سیگنال اصلاح نرخ غیررسمی دلار؟
برادران عالمیان در رنکینگ جهانی تنیس روی میز از هم دورتر شدند
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز