اتابک: نباید جایگاه اصناف تضعیف شود
|
اتابک: نقشه راه همکاریهای تجاری ایران و اوراسیا در مسکو نهایی میشود
|
ارتقای روابط تجاری ایران و افغانستان در اولویت دولت است
|
تأکید وزیر صمت بر لزوم همگونسازی قوانین با شرایط فعلی تولید
|
۳۰۳ همت عدمالنفع صنایع از ناترازیها
|
افزایش قیمت و ناترازی انرژی، چالش اصلی صنایع کشور
|
مدیر نمونه خودرویی کشور مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری ایران شد
|
راهاندازی دوباره تالار دوم ارزی؛ تشکیل کمیته ارزی در وزارت صمت
|
بازگشت ۲ میلیون و ۲۹۸ هزار زائر به کشور
|
تمهیدات وزارت صمت برای مراسم اربعین امسال
|
اعلام آمادگی وزرای صمت و راه و شهرسازی برای تامین تسهیلات مورد نیاز سفر زائران اربعین
|
ارائه گزارش بازار بهصورت منظم به دولت؛ کاهش تقاضا گذراست
|
وزیر صمت: برای اولین بار کنسانتره تیتانیوم در کشور تولید می شود
|
چهارشنبه 23 مهر 1404
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
حقایقی درباره تخم مرغ که حیرتزدهتان میکند
تاريخ:پانزدهم مرداد 1401 ساعت 12:44
|
کد : 268728
|
مشاهده: 691
همشهری آنلاین: محققان همیشه بر این باور بودهاند که هرچه زرده تخم مرغ غنیتر باشد، ارزش غذایی آن نیز بیشتر است. اما مطالعات اخیر فاش کرده است که واقعیت بسیار پیچیدهتر است. به طور کلی، مرغهای آزادی که از گیاهان، دانههای خوراکی و حشرات تغذیه میکنند و رژیم غذایی مناسبی دارند، تخمهایی میگذارند که رنگ زرده آنها نارنجی روشن است. این تخمها غنی از چربیهای سالم و مواد مغذی هستند. مرغهایی که در مرغداریها و در حالت اسارت نگهداری میشوند و عمدتاً از غلات تغذیه میکنند، تخم مرغهایی با زردههای زرد کمرنگ میگذارند که ارزش غذایی کمتری دارند.
در واقع چیزی که مرغ میخورد رنگ زرده تخمش را تعیین میکند. همه چیز در حضور کاروتنوئید رخ میدهد، رنگدانهای ارگانیک با قابلیت حل شدن در چربی که عموماً توسط جلبکها، گیاهان، قارچها و باکتریها تولید میشود. این همان ترکیبی است که باعث میشود گوجه فرنگی، ذرت، هویج، کدو و بسیاری از دیگر میوهها و سبزیجات رنگ خاصی داشته باشند. تخم مرغهایی که کاروتنوئید بالایی دارند زردهشان رنگ روشنی دارد. به همین دلیل، مزرعهداران و پرورش دهندگان مرغهای تخمگذار میتوانند رنگ زرده تخم مرغها را با دستکاری رژیم غذایی و سبک زندگی مرغهای تخمگذار تغییر دهند. از این رو میتوان با اطمینان گفت که نمیتوان با توجه به ظاهر و رنگ زرده تخم مرغ ارزش غذایی آن را درک کرد.
اما میتوان گفت که ارزش غذایی تخم مرغهایی که آزادانه میچرند و ترکیب غذایی متنوعی دارند بسیار بیشتر از مرغهایی است که در مرغداریها نگهداری میشوند، به همین دلیل است که تخم مرغهای محلی دارای زردههایی پررنگتر و جذابتر هستند و خوشمزهتر به نظر میرسند. اما نشانههایی دیگر برای تشخیص کیفیت تخم مرغ نیز وجود دارد. در صورتی که زرده قوام بهتری داشته و کمتر شل باشد یعنی اینکه مرغ رژیم غذایی کاملی داشته است.
http://sanatnews.ir/News//268728
برچسب ها :
حقایق
,
تخم مرغ
,
حیرت زده
,
اخبار صنعت نیوز
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
بازار سرمایه مثبت شد
ماموریت استاد دانشگاه خواجهنصیر برای توسعه شرکتهای دانشبنیان با حکم «افشین»
اعزام و پذیرش ۷۴ هزار مسافر در مسیر استانبول با ۳۶۶ پرواز پس از تحریم پروازهای اروپا
اهمیت تامین گروه خونی O منفی در حوادث
احتمالاً تعرفه واردات آیفون ۳۰ درصد باشد
تخفیف خرید خودرو برای متقاضیان طرح جایگزینی خودروهای فرسوده
وزرای ورزش و میراث فرهنگی وارد بوموسی شدند
آمادگی ایران برای انتقال تجربههای دولت الکترونیک و هوش مصنوعی به ونزوئلا
اتوبوسرانی چگونه بر شرکتهای بخش خصوصی نظارت میکند؟
به خاطر مشکلات اقتصادی شرایط صنعت بیمه مطلوب نیست
برهانی در آستانه نشستن روی نیمکت نفت مسجدسلیمان
افتتاح یک یاور شهر و سه همراه سرا در تهران تا پایان سال
آخرين اخبار
ماجرای پخت یک غذا خاص برای اسرا
فهرست ابربدهکاران ۲۵ بانک اعلام شد
۳ اقدام کلیدی برای حضور موثر ایران در نمایشگاههای گردشگری خارجی
تحول بزرگ در نظافت بزرگراههای تهران
بحران نهادههای دامی؛ دامداران گرفتار «خرید دو فاکتوره» شدند
انفجار در شمال ایتالیا جان ۳ افسر پلیس را گرفت
سندرز: ترامپ به سرعت آمریکا را به سمت استبداد میبرد
ارائه اولین مدل بومی طراحی محصولات فیزیکی فناورانه برای سالمندان
یک انتصاب در سازمان منابع طبیعی کشور
ایهود باراک: نسل جوان جهان با اسرائیل دشمن شده است
هوش مصنوعی اثبات قصور پزشکی را دشوار میکند
لواندوفسکی مصدوم شد
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز