شنبه 3 آذر 1403
مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان عنوان کرد

ثبت جهانی شهر خلاق خوراک فرصتی برای توسعه گردشگری کرمانشاه

ثبت جهانی شهر خلاق خوراک فرصتی برای توسعه گردشگری کرمانشاه
  تاريخ:هجدهم تير 1401 ساعت 14:40   |     کد : 268242   |     مشاهده: 1117
به گزارش صنعت نیوز، مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کرمانشاه، ثبت جهانی شهر کرمانشاه به عنوان یکی از شهرهای خلاق خوراک دنیا را فرصتی برای توسعه گردشگری این کلان‌شهر عنوان کرد.
به گزارش صنعت نیوز، مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کرمانشاه، ثبت جهانی شهر کرمانشاه به عنوان یکی از شهرهای خلاق خوراک دنیا را فرصتی برای توسعه گردشگری این کلان‌شهر عنوان کرد.
 
محمد رضا سهیلی روز شنبه ۱۸ تیرماه اظهار کرد: «ثبت جهانی کرمانشاه به عنوان جهان‌شهر خلاق خوراک توسط یونسکو که مراسم پلاک‌کوبی آن در روز گذشته انجام شد، فرصت ویژه‌ای را برای توسعه گردشگری شهر و استان کرمانشاه فراهم کرده است.»
 
مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کرمانشاه، افزود: «امروزه غذا یکی از آیتم‌های ویژه در تعیین مقاصد گردشگران است و اصولا یک شاخه از گردشگری خاص غذا است.»

او افزود: «با توجه به ظرفیت‌های بی‌نظیر کرمانشاه در حوزه خوراک این فرصت می‌تواند کرمانشاه را به مقصد ویژه گردشگران تبدیل کند.»
 
سهیلی با اعلام اینکه به لحاظ تنوع غذایی بیش از ۸۰ نوع خوراک ویژه در سطح استان کرمانشاه وجود دارد گفت: «تا کنون ۲۲ خوراک استان در فهرست میراث ملی کشور به ثبت رسیده است و پرونده بیش از ۳۰ مورد دیگر در دست اقدام است.»
 
او افزود: «در حال حاضر تعدادی از این غذاها در منوی رستوران‌های استان ارائه می‌شوند، باید تلاش خود را به کار بگیریم با احیای این خوراکی‌های خاص استان آن‌ها را برای گردشگران در مراکز پذیرایی عرضه کنیم.»
 
مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کرمانشاه با بیان اینکه سوغات‌های خاص استان نیز به ثبت رسیده‌اند، تاکید کرد: «برنامه‌ریزی و نظارت بر عرضه مناسب، با کیفیت و در بسته‌های شکیل از جمله مواردی است که باید مورد توجه دستگاه‌های ذی‌ربط برای سامان‌دهی این حوزه قرار گیرد.»

او ادامه داد: «معرفی و برندسازی خوراک‌های خاص استان به گردشگران نیز از جمله مواردی است که نیاز به یک اقدام اساسی در استان دارد.»
 
سهیلی در خاتمه تاکید کرد: «انتخاب کرمانشاه به عنوان جهان‌شهر خلاق خوراک یک اتفاق بزرگ برای شهر کرمانشاه است که امیداریم با همدلی و هماهنگی میان همه دستگاه‌ها و بخش خصوصی و نیز همت مردم به بهترین شکل ممکن در راستای معرفی و شناساندن هرچه بهتر استان مورد بهره‌برداری قرار گیرد.»
 
شهر کرمانشاه در بهمن‌ماه سال گذشته به عنوان سی و هفتمین شهر خلاق خوراک دنیا توسط یونسکو معرفی شد که مراسم پلاک‌کوبی آن روز جمعه ۱۷ تیرماه با حضور دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو در ایران برگزار شد.

http://sanatnews.ir/News//268242
Share

ثبت جهانی شهر خلاق خوراک فرصتی برای توسعه گردشگری کرمانشاهثبت جهانی شهر خلاق خوراک فرصتی برای توسعه گردشگری کرمانشاه
آدرس ايميل شما:
آدرس ايميل دريافت کنندگان
 



کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است