سه شنبه 12 آبان 1405

نرخ تورم در ترکیه به حدود ۳۰ درصد رسید

  تاريخ:دوازدهم آبان 1405 ساعت 15:45   |     کد : 463255   |     مشاهده: 28
به گزارش ایسنا، این نرخ از میانگین پیش‌بینی نرخ ۲۹.۵ درصد در نظرسنجی بلومبرگ از ۲۲ تحلیلگر، بالاتر بود.

رشد قیمت‌ها بر مبنای ماهانه، به ۲.۵۸ درصد رسید که نسبت به رقم ۱.۸۴ درصد در ماه پیش از آن، شتاب بیشتری گرفته و از پیش‌بینی ۲.۴۰ درصدی تحلیلگران نیز فراتر رفت. افزایش قیمت پوشاک، کفش، مواد غذایی و نوشیدنی‌های غیرالکلی، بیشترین سهم را در رشد ماهانه تورم داشته‌اند.

در پی انتشار این داده‌های تورمی، ارزش سهام و قیمت اوراق قرضه در ترکیه کاهش یافت. بازده اوراق قرضه دو ساله و ۱۰ ساله به ترتیب هشت واحد و شش واحد پایه افزایش یافت. شاخص «بورس استانبول ۱۰۰» نیز تحت تاثیر افت سهام بانک‌ها، تا یک درصد کاهش را تجربه کرد.

ارزش لیر تغییر چندانی نداشت و در نزدیکی سطح ۵۰ لیر در برابر هر دلار آمریکا معامله شد.

بر اساس گزارش بلومبرگ، سیاست‌گذاران ترکیه ماه گذشته اعلام کردند که انتظار دارند با وجود افزایش هزینه‌های خدمات، روند کاهشی تورم کلی ادامه یابد. «فاتح کاراهان»، رئیس کل بانک مرکزی ترکیه، قرار است در تاریخ ۱۲ نوامبر (پنج‌شنبه ۲۱ آبان) در استانبول، جدیدترین پیش‌بینی‌های بانک مرکزی را ارائه دهد.

https://sanatnews.ir/News/1/463255
Share

آدرس ايميل شما:
آدرس ايميل دريافت کنندگان
 



کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است