پنج فضای آموزشی جدید به سرانه آموزش و پرورش ناحیه ۴ کرج اضافه می‌شود
تاريخ : بيست و يکم شهريور 1405 ساعت 15:03   کد : 451894
مجید جعفری در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به وضعیت آموزشی ناحیه ۴ کرج اظهار کرد: این ناحیه دارای ۵۳۳ مدرسه شهری و یک مدرسه روستایی در گلستانک است و در مجموع ۴ هزار و ۶۲۷ کلاس درس دارد. حدود ۱۳۰ هزار دانش‌آموز در این مدارس تحصیل می‌کنند و میانگین تراکم دانش‌آموزی در کلاس‌ها حدود ۲۹ نفر است.

وی درباره آمادگی ناحیه ۴ برای آغاز سال تحصیلی جدید افزود: پنج فضای آموزشی و مدرسه جدید به سرانه آموزش و پرورش ناحیه اضافه می‌شود که بخشی از آنها تا اول مهر آماده بهره‌برداری خواهند بود.

جعفری ادامه داد: مدرسه شهدای ارتش در خرمدشت که در مجاورت یک پروژه مدرسه‌سازی قرار دارد، به هنرستان شهدای ارتش تبدیل شده و در کنار آن نیز مدرسه خیرساز فتوحی قرار دارد که این دو فضای آموزشی به آغاز سال تحصیلی می‌رسند.

مدیر آموزش و پرورش ناحیه ۴ کرج افزود: یک مدرسه نیز در شهرک یاس با عنوان مدرسه شجره طیبه میناب و شهدای احداث شده که نام آن مدرسه فرزندان میهن است. همچنین مدرسه‌ای در شعبان‌آباد احداث شده که نام شهدای خلیج فارس برای آن انتخاب شده است.

وی با اشاره به فضای آموزشی دیگری در مهرشهر گفت: هنرستان تهذیب حیاط بزرگی داشت که بخشی از آن برای احداث و راه‌اندازی مدرسه خیرساز سلطان‌پور اختصاص پیدا کرده است.

جعفری با بیان اینکه اقدامات مربوط به پروژه مهر در ناحیه ۴ انجام شده است، گفت: ساماندهی نیروی انسانی انجام شده، ثبت‌نام دانش‌آموزان و ثبت سفارش کتاب‌ها نیز تقریبا به پایان رسیده و جلسات توجیهی و هماهنگی با مدیران مدارس دولتی و غیردولتی برای آمادگی بیشتر آغاز سال تحصیلی برگزار شده و ادامه دارد.

وی درباره وضعیت سرانه‌های ورزشی ناحیه ۴ نیز اظهار کرد: در حال حاضر وضعیت سرانه ورزشی ناحیه مطلوب بوده و در این حوزه دو فضای ورزشی به مجموعه آموزش و پرورش اضافه شده است.

مدیر آموزش و پرورش ناحیه ۴ کرج توضیح داد: استخر مفتح پس از حدود دو سال تعطیلی دوباره به چرخه غنی‌سازی اوقات فراغت دانش‌آموزان بازگشته است. همچنین استخر مهر در مهرشهر که از مجموعه باشگاه پیشکسوتان بود، دوباره در اختیار آموزش و پرورش قرار گرفته و برای غنی‌سازی اوقات فراغت دانش‌آموزان و همکاران مورد استفاده قرار می‌گیرد.

جعفری بر توسعه فضاهای آموزشی را برای تحقق عدالت آموزشی در این منطقه تاکید کرد و گفت: برای اینکه عدالت آموزشی اتفاق بیفتد، همچنان نیازمند توسعه بیشتر فضاهای آموزشی هستیم و سرانه فضای آموزشی دانش‌آموزان ناحیه هنوز به میانگین استاندارد نرسیده است.

وی با اشاره به فرسودگی بخش قابل توجهی از مدارس ناحیه ۴ افزود: نزدیک به ۷۰ درصد مدارس آموزش و پرورش ناحیه ۴ مانند بسیاری از مناطق دیگر، قدیمی و مستهلک هستند و نیاز به توجه بیشتری دارند.

وی ادامه داد: برخی مناطق این ناحیه نیز کم‌برخوردار هستند و برای بهبود وضعیت آنها به همکاری و حمایت دستگاه‌های خدمات‌رسان، خیرین و اداره کل نوسازی مدارس نیاز داریم تا بتوانیم به نرم و میانگین استاندارد سرانه فضای آموزشی برسیم.