متن فرهیختگان در ستایش از زهرا حدادعادل
تاريخ : چهارم خرداد 1405 ساعت 16:25   کد : 439007
کبری آسوپار، دبیر گروه سیاست روزنامه فرهیختگان در مطلبی با عنوان «آقازاده‌های دیده‌نشده جمهوری اسلامی» به ستایش از عروس رهبر شهید انقلاب پرداخت:

«زهرا حدادعادل» را همه با نام عروس رهبر می‌شناسند، اما او حتی قبل از آنکه به خواستگاری مادر آقا سیدمجتبای خامنه‌ای «بله» بگوید و عروس رهبر انقلاب اسلامی بشود، یک آقازاده بوده است؛ آقازاده‌ای که نخواست از مختصات آقازادگی به آن معنایی که در ذهن همه شکل گرفته، استفاده کند؛ آقازاده‌ای که حتی صرف‌نظر از جایگاه سیاسی پدرش، می‌توانست با ثروت انبوه ارث‌رسیده از پدربزرگ متمول خویش، زندگی مرفهی داشته باشد.

از باب موقعیت سیاسی و اجتماعی هم قرارگرفتن در یک جایگاه ویژه برای چون اویی تقریباً ساده به نظر می‌آمد؛ خصوصاً آنکه پدرش فرد نافذی در بستن فهرست‌های انتخاباتی به شمار می‌رود و جادادن اسم چون اویی هم کار سختی نبود؛ اما او انتخاب کرد که آن آقازاده‌ای که همه فکر می‌کنند، نباشد که اگر این‌گونه نبود، عروس رهبر هم نمی‌شد.