ایسنا: يک متخصص بيماريهاي عفوني گفت: اسهال، مسموميتهاي غذايي، تب و عفونتهاي رودهاي از بيماريهاي شايع در فصل تابستان است.
دکتر مينا آصف زاده گفت: با گرم شدن هوا در فصل تابستان، احتمال مسموميتهاي غذايي به واسطه مصرف گوشتهاي آلوده بيشتر ميشود.
دکتر آصف زاده شايعترين بيماري در بين مراجعان را اسهال خوني عنوان کرد و افزود: عدم مراجعه به پزشک و کم آبي ناشي از اين بيماري گاهي منجر به از دست دادن کليه بيمار و حتي مرگ ميشود.
وي در ادامه با تاکيد بر استفاده از مواد غذايي سالم خاطرنشان کرد: بهترين نوشيدني براي اين فصل دوغ است چون هم عاري از باکتري بوده وهم پيشگيري کننده از بيماريهاي اين فصل است.
دکتر آصف زاده در پايان توصيه كرد: شهروندان بايد قبل از غذا و پس از دستشويي به شستشوي دستها با آب وصابون اقدام کنند و از خوردن غذاهاي آماده و سبزيجات ضدعفوني نشده در خارج از منزل جلوگيري کنند.