|
اتصال به فیبرنوری یک ضرورت
|
تاريخ :
چهارم آبان 1404 ساعت 10:10
|
|
کد : 402806
|
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران گفت: امروز در شرایطی که همه شئون زندگی شهروندان با اینترنت درهم تنیده شده، اتصال به فیبرنوری یک ضرورت اجتنابناپذیر است چون با ظهور تکنولوژیهای جدید لازم است تا ارتباطات پایداری را فراهم کنیم.
به گزارش ایسنا، محمد جعفر پور - مدیرعامل شرکت مخابرات ایران، صبح امروز در کنفرانس ملی مخابرات اظهار کرد: امروز در شرایطی که همه شئون زندگی شهروندان با اینترنت درهم تنیده شده اتصال به فیبرنوری یک ضرورت اجتناب ناپذیر است.
وی افزود: در همه عرصهها با ظهور تکنولوژیهای جدید و نیاز ویدیومحور لازم شد تا ارتباطات پایداری را فراهم کنیم. حدود ۱۰۰ سال از ایجاد کابل مسی می گذرد و انواع اقسام تکنولوژی های مختلف بروز و ظهور یافته است. امروز با توجه به فرسودگی شبکه مسی و نیاز کاربران بسیاری از کشورهای توسعه یافته به این نتیجه رسیده اند تا مهاجرت اساسی از کابل مسی به فیبرنوری داشته باشند.
|