مسکو: طرحهای اولیه «تونل پوتین-ترامپ» در حال اجراست
تاريخ :
بيست و هفتم مهر 1404 ساعت 09:51
|
|
کد : 402355
|
فرستاده ویژه ریاست جمهوری روسیه در امور همکاری اقتصادی با کشورهای خارجی اعلام کرد که صندوق سرمایهگذاری مستقیم روسیه به همراه شرکایش، اولین پل راهآهن بین روسیه و چین را به صورت تجاری تأمین مالی کردند.
به گزارش ایسنا، «کریل دیمیتریف» فرستاده ویژه ریاست جمهوری روسیه در امور همکاری اقتصادی با کشورهای خارجی با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: صندوق سرمایهگذاری مستقیم روسیه به همراه شرکایش، اولین پل راهآهن بین روسیه و چین را به صورت تجاری تأمین مالی کردند. این پل مسیر حمل بار را بیش از ۷۰۰ کیلومتر کاهش داد.
او افزود: ما ۶ ماه پیش مطالعه امکانسنجی تونل روسیه-آلاسکا را آغاز کردهایم.
شبکه راشاتودی با اشاره به این پیام مقام روس گزارش داد: طرحهای اولیه «تونل پوتین-ترامپ» از ۶ ماه پیش در حال اجراست.
راشاتودی خاطر نشان کرد که صندوق سرمایهگذاری مستقیم تحت ریاست دیمیتریف، اولین پل راهآهن روسیه-چین را از سال ۲۰۲۱ تأمین مالی کرد.
رسانه روس، آن را پروژهای مشابه توصیف کرد که میتواند تجارت را به اوج جدیدی برساند.
تونل ترامپ-پوتین یک پروژه پیشنهادی زیرساختی جاهطلبانه است که اخیراً توسط مقامات روس مطرح شده و هدف آن اتصال فیزیکی روسیه به آمریکا از طریق یک تونل ریلی زیرآبی است.
این ایده در چارچوب تلاشهای دیپلماتیک و اقتصادی برای بهبود روابط دو کشور، به ویژه پس از بازگشت ترامپ به ریاستجمهوری آمریکا، پیشنهاد شده است.
تسهیل تجارت، حملونقل کالا و اکتشاف مشترک منابع طبیعی در قطب شمال از اهداف این تونل عنوان شده است.
دیمیتریف هفته گذشته نیز در کانال تلگرامی خود نوشت: مذاکرات روسیه با تیم «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا بر اساس و مبنای توافقات حاصل شده در نشست آلاسکا ادامه دارد.
«ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه و همتای آمریکاییاش روز ۱۵ اوت در آلاسکا دیدار کردند و به بررسی راههایی برای حل بحران اوکراین پرداختند.
پس از این نشست، رئیس جمهور روسیه اعلام کرد که دستیابی به روندی برای پایان درگیری اوکراین امکان دارد و تاکید کرد که مسکو به سازشی طولانی مدت مایل است.
|