۲۰ شهریور؛ آخرین مهلت دریافت ابلاغیه «شهریه» کودکستان‌ها
تاريخ : هجدهم شهريور 1404 ساعت 11:22   کد : 399489
رئیس سازمان ملی تعلیم و تربیت کشور با اشاره به اینکه اعلام شهریه دیرهنگام کودکستانها یکی از عوامل بروز چالش‌های جدی بین موسسان و والدین است گفت: در سال‌های قبل شهریه در اواسط سال تحصیلی اعلام می‌شد که سبب نارضایتی خانواده‌ها و موسسان بود که برای سال آینده، فرایند اعلام شهریه از خردادماه امسال آغاز شد. همچنین تنها کودکستانهای دارای مجوز از سازمان حق فعالیت دارند.

حمیدرضا شیخ‌الاسلام در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه بیستم شهریورماه آخرین مهلت دریافت ابلاغیه شهریه است، گفت: فعالیت کودکستان‌ها بدون دریافت ابلاغیه شهریه، مجاز نیست.

وی اعلام شهریه دیرهنگام را یکی از عوامل بروز چالش‌های جدی بین موسسان و والدین دانست و افزود: در حالی که در سال‌های قبل شهریه کودکستان در اواسط سال تحصیلی ـ تربیتی اعلام می‌شد و این موضوع سبب نارضایتی خانواده‌ها و موسسین بود، برای سال آینده، فرایند اعلام شهریه جدید از خردادماه امسال آغاز شده و تا پیش از آغاز سال تحصیلی یعنی در شهریور ماه همه کودکستان‌ها و مراکز پیش‌دبستانی می‌توانند شهریه خود را دریافت کنند.

رئیس سازمان ملی تعلیم و تربیت کشور ادامه داد: شهریه در سال تربیتی ـ یادگیری آینده توسط سامانه محاسبه شده و به دلیل کمترین مداخله انسانی، فرایند کاملا شفاف و سیستماتیک انجام شده است.

شیخ الاسلام با بیان اینکه تنها مراکز دارای مجوز از سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک حق فعالیت دارند، گفت: به منظور مدیریت یکپارچه و تمرکززدایی از تهران، بخش قابل‌توجهی از اختیارات این حوزه به ادارات تعلیم و تربیت کودک تفویض شده تا بخش زیادی از مشکلات رفع شود.

پایان ارزیابی بسته‌های تربیت ـ یادگیری

وی از پایان ارزیابی بسته‌های تربیت ـ یادگیری خبر داد و افزود: بعد از اعلام فراخوان دریافت محتوای آموزشی، تیم داوران متشکل از متخصصان سراسر کشور در سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک مستقر شده و فرایند ارزیابی به صورت علمی و دقیق آغاز شده است.

رئیس سازمان ملی تعلیم و تربیت با بیان اینکه بسته‌های تربیت ـ یادگیری مورد تایید این سازمان، به زودی به صورت رسمی اعلام می‌شود ادامه داد: این بسته‌ها نیازهای امروز جامعه مخاطب را رفع و نوآموز را برای ورود به آموزش رسمی آماده خواهد کرد که توجه ویژه‌ای به موضوع شکل‌گیری شخصیت کودک دارد.

ایجاد ساختار متناظر استانی سازمان ملی تعلیم و تربیت

شیخ الاسلام با اشاره به اینکه همه کودکان از بدو تولد تا ۶ سال تمام، مخاطب این سازمان هستند، عنوان کرد: در این دوره به دلیل نگاه ویژه رئیس جمهور و تاکید وزیر آموزش و پرورش، سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک توانست ساختار متناظر استانی خود را ایجاد و راه‌اندازی کند. در حال حاضر ۳۲ اداره تعلیم و تربیت کودک ذیل ادارات کل آموزش و پرورش استان‌ها فعال هستند.

حمایت از حقوق کودکان به‌ویژه در مناطق مرزی و محروم نیازمند هم‌افزایی نهادهای حاکمیتی و مردمی

وی با بیان اینکه حمایت از حقوق کودکان به‌ویژه در مناطق مرزی و محروم، مسئولیتی انسانی و ملی است اظهار کرد: این امر نیازمند هم‌افزایی تمامی نهادهای حاکمیتی و مردمی است. تدوین راهکارهای اجرایی برای شناسایی، حمایت و توانمندسازی کودکان ایرانی فاقد هویت لازم است؛ نبود مدارک هویتی نباید مانع دسترسی کودکان ایرانی به آموزش و تربیت باشد.