آزاده انصاری حکم گرفت
تاريخ : يازدهم مرداد 1404 ساعت 15:19   کد : 336951
با حکم سرپرست اداره کل هنرهای نمایشی، آزاده انصاری، دبیرسی امین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان شد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی اداره کل هنرهای نمایش، رضا مردانی سرپرست اداره کل هنرهای نمایشی، طی حکمی، آزاده انصاری را به عنوان دبیر سی امین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان همدان معرفی کرد.
آزاده انصاری کارگردان و تهیه کنندۀ تئاتر ایرانی است که فعالیتهای متعددی در زمینه نمایش، به ویژه نمایش عروسکی و موزیکال داشته است. وی مدرس دانشگاه و داوری چندین جشنواره بین‌المللی وکارگردانی نمایشهایی مانند «ماکاندو» و «ماه پیشونی» را بر عهده داشته و فعالیتهایش در حوزه تئاتر کودک و نوجوان نیز برجسته است.
جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان همواره تلاش دارد تا با پشتوانه تجربیات ارزشمند دوره‌های پیشین و استفاده از هنر وزین تئاتر و با یاری هنرمندان ارجمند، فردای روشن‌تر و پرامیدتری را برای فرزندان شایسته ایران ترسیم کند.