بن‌بست مذاکره‌های وینیسیوس و پرس
تاريخ : چهارم مرداد 1404 ساعت 10:32   کد : 326594
ستاره برزیلی رئال مادرید برای تمدید قراردادش حقوق سالانه ۲۵ میلیون یورویی را می‌خواهد که این خواسته او با مخالفت صریح پرس مواجه شده است.

به گزارش ایسنا، گمانه‌زنی‌ها درباره آینده وینیسیوس همچنان زیاد است. شبکه رادیویی کادنا سر اسپانیا از بن‌بست مذاکرات وینیسیوس با رئال مادرید خبر داد و اعلام کرد: وینیسیوس همچنان برای تمدید قراردادش دستمزدی بیش از ۲۵ میلیون یورو در سال می‌خواهد که این درخواست با مخالفت صریح فلورنتینو پرس مواجه شده است. در شرایط کنونی هیچ توافقی با وینیسیوس صورت نگرفته و درخواست او رد شده است.

این بازیکن برزیلی برای تمدید قراردادش با رئال مادرید می‌خواهد دستمزد او با ام‌باپه برابر باشد که باشگاه رئال فعلا با این درخواست او موافقت نکرده است. او فصل خوبی را با رئال مادرید تجربه نکرد و نسبت به دو فصل قبل با افت محسوس مواجه شده است. از طرف دیگر حاشیه‌های او ادامه داشت و که این باعث شده است احتمال جدایی‌اش از رئال مادرید زیاد باشد.

باشگاه‌های عربستانی‌ سخت در تلاشند تا وینیسیوس را جذب کنند و حاضرند که بالاترین رقم تاریخ را به او بدهند اما این ستاره برزیلی فعلا با پیشنهادها از شبه‌جزیره موافقت نکرده است.