تلاش اسکواش بازان ایران برای حضور در رقابت‌های ۳ هزار دلاری بنگلادش
به گزارش صنعت نیوز،اسکواش‌بازان ایرانی در تلاش‌اند با دریافت ویزا در رقابت‌های بین‌المللی ۳ هزار دلاری بنگلادش حضور یابند.
تاريخ : شانزدهم تير 1404 ساعت 15:15   کد : 315506

به گزارش صنعت نیوز،اسکواش‌بازان ایرانی در تلاش‌اند با دریافت ویزا در رقابت‌های بین‌المللی ۳ هزار دلاری بنگلادش حضور یابند.

رقابت‌های بین‌المللی اسکواش با مجموع جوایز ۳ هزار دلاری قرار است اوایل مرداد به میزبانی بنگلادش برگزار شود و ملی‌پوشان ایرانی در تلاش هستند تا با دریافت ویزا در این رقابت‌ها حضور یابند.

در صورت فراهم شدن شرایط لازم سپهر اعتمادپور و پویا شفیعی‌فرد دو اسکواش‌باز ملی‌پوش کشورمان به عنوان نمایندگان ایران در این رویداد شرکت خواهند کرد. این مسابقات می‌تواند نقش مهمی در ارتقای جایگاه بین‌المللی اسکواش‌بازان ایرانی و کسب امتیازهای رنکینگ جهانی داشته باشد.

پیش از این تیم ملی اسکواش ایران قرار بود در رقابت‌های قهرمانی آسیا که خرداد به میزبانی مالزی برگزار شد به میدان برود اما به‌دلیل تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران و شرایط امنیتی ناشی از آن سفر این تیم به رقابت‌های قهرمانی آسیا لغو شد.

رشته اسکواش اخیراً به جمع رشته‌های حاضر در بازی‌های المپیک اضافه شده است و ملی‌پوشان ایران در تلاش هستند با حضور در مسابقات بین‌المللی و کسب امتیازهای لازم سهمیه حضور در این رقابت‌های مهم را به دست آورند.