بررسی لاشه دامهای ذبح شده، توسط دامپزشکان
تاريخ :
دوازدهم خرداد 1404 ساعت 16:18
|
|
کد : 304055
|
معاون بهرهبرداری و بهداشت سازمان مدیریت میادین میوه و ترهبار شهرداری تهران گفت: بعد از بررسی دامهای زنده توسط دامپزشکان و قرنطینه کردن آنها، بعد از ذبح نیز لاشه دامها مجددا توسط دامپزشکان بررسی میشود.
به گزارش ایسنا، محمد سراب نشین در توضیح بیشتر گفت: عرضه دام از روز عرفه آغاز میشود و شهروندان میتوانند پیش از خرید، دام مورد نظر را به دامپزشک نشان دهند تا از سلامت آن اطمینان حاصل کنند. پس از ذبح نیز لاشه توسط دامپزشک بررسی میشود و در صورت وجود هرگونه ایراد، از تحویل آن جلوگیری شده و خسارت از دامدار دریافت و به خریدار پرداخت میشود.
معاون سازمان مدیریت میادین میوه و ترهبار ادامه داد: طبق هماهنگیهای انجام شده با تولیدکنندگان و دامپروران قیمت دام در تمامی ۱۵ مرکز عرضه، یکسان، رسمی و عادلانه خواهد بود. این قیمتگذاری پیش از آغاز فرآیند عرضه اعلام میشود.
بر اساس گزارش سایت شهر، وی بیان کرد: بر تمامی ترازوها و روند وزنکشی دامها نظارت میشود. به عبارتی تمامی باسکولها و ترازوها کالیبره شدهاند تا از بروز خطا در وزنکشی جلوگیری شود. برای تسریع خدمترسانی، دام به صورت چهار تکه به مردم تحویل
|