توسعه همکاریهای فناورانه هلدینگ خلیج فارس با دانشگاه شریف
به گزارش صنعت نیوز،صندوق سرمایهگذاری خطرپذیر هلدینگ خلیجفارس با هدف پیوند دانشگاه و صنعت پتروشیمی، قراردادی سهجانبه با پارک علموفناوری دانشگاه صنعتی شریف و صندوق پژوهش و فناوری توسعه صادرات و فناوری شریف امضا کرد.
تاريخ :
بيستم ارديبهشت 1404 ساعت 08:14
|
|
کد : 302644
|
به گزارش صنعت نیوز،صندوق سرمایهگذاری خطرپذیر هلدینگ خلیجفارس با هدف پیوند دانشگاه و صنعت پتروشیمی، قراردادی سهجانبه با پارک علموفناوری دانشگاه صنعتی شریف و صندوق پژوهش و فناوری توسعه صادرات و فناوری شریف امضا کرد.
محمد شریعتمداری، مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس امروز (چهارشنبه، ۱۷ اردیبهشت) در آیین امضای این قرارداد که بهمنظور سرمایهگذاری و مشارکت شرکتهای فناور و دانشبنیان و سرمایهگذاری جسورانه در طرحهای فناور و استارتاپی انجام شد، تعامل صنعت و دانشگاه را بسیار مهم و حیاتی ارزیابی کرد و با اشاره به ظرفیت شرکت خطرپذیر گفت: این شرکت حضور شرکتهای دانشبنیان، فناور و نخبگان برای سرمایهگذاری در طرحها را در دسترس و عملیاتی میکند.
وی اساتید، نخبگان و شرکتهای حاضر در پارک دانشگاه صنعتی شریف را پیشران و خلاق خواند و بر حمایت خود از توسعه همکاریها تأکید کرد.
سیداحمدرضا علایی طباطبایی، مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری خطرپذیر خلیجفارس در ادامه با ارائه توضیحاتی درباره اقدامها و ظرفیتهای این صندوق، بیان کرد: این صندوق در نظر دارد تا با همکاری پارکهای علموفناوری کشور با راهحلهای نوآورانه و فناورانه بهمنظور کمک به صنایع پتروشیمی گام بردارد.
این قرارداد با حضور محمدشریعتمداری، مدیرعامل هلدینگ خلیجفارس و سیدعباس موسوی رئیس دانشگاه صنعتی شریف به امضای سیداحمدرضا علایی طباطبایی مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری خطرپذیر صنایع پتروشیمی خلیجفارس، بهنام طالبی رئیس پارک علموفناوری دانشگاه صنعتی شریف و سادات رسول مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری توسعه صادرات و فناوری شریف رسید.
|