توصیههای سازمان دامپزشکی درباره بیماری تب کریمه کنگو
تاريخ :
پنجم شهريور 1402 ساعت 14:11
|
|
کد : 282345
|
سازمان دامپزشکی کشور برای پیشگیری از ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو اطلاعیهای صادر کرد. به گزارش ایسنا، بر اساس آمار وزارت بهداشت مبنی بر ابتلای ۶۰ نفر به تب کریمه کنگو و ۳ فوتی، سازمان دامپزشکی در اطلاعیهای اعلام کرد که این بیماری با رعایت اصول بهداشتی مذکور شامل حذف کنه ناقل بیماری از طریق سمپاشی و حمام دادن دامها و سمپاشی و ضدعفونی اماکن دامی طبق نظر دامپزشکی، خودداری از له کردن کنه با دست یا روی بدن دام، خودداری از تماس غشاهای مخاطی بدن (نظیر چشم و دهان) با ترشحات و خون دام آلوده، خودداری از کشتار دام در محلهای غیرمجاز، تهیه گوشت مورد نیاز از محلهای مطمئن و تحت نظارت دامپزشکی، نگهداری گوشت تازه دام به صورت کامل به مدت ۲۴ ساعت در دمای ۲ تا ۴ درجه سانتیگراد.( دمای یخچال)، روشهای حفاظت شخصی در تماس با ترشحات و خون حیوان (پوشیدن دستکش، لباس بلند، چکمه، ماسک و عینک)، اجتناب از خوردن جگر خام و نیم پخته قابل کنترل است. همچنین ویروس در برابر حرارت حساس است، بنابراین پختن گوشت باعث از بین رفتن آن میشود. بنابر اعلام این سازمان تولیدکنندگان و افرادی که در کشتارگاهها و مراکز بستهبندی کار میکنند، در صورت ایجاد هرگونه زخم یا جراحت جلدی در حین کشتار و با بروز علائم بیماری، سریعا به مراکز بهداشتی درمانی مراجعه کنند.
|