استفاده از فناوریهای جدید صنعت فولاد نیازمند برنامه ریزی دقیق
به گزارش صنعت نیوز، استفاده از فناوریهای جدید به عنوان یکی از چالشهای جدی توسعه صنعت فولاد کشور، نیازمند برنامه ریزی دقیق است.
تاريخ :
بيست و هشتم آذر 1401 ساعت 13:27
|
|
کد : 272381
|
به گزارش صنعت نیوز، استفاده از فناوریهای جدید به عنوان یکی از چالشهای جدی توسعه صنعت فولاد کشور، نیازمند برنامه ریزی دقیق است.
معاون شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات گفت: برای تولید ۵۵ میلیون تن فولاد در چشم انداز ۱۴۰۴ چالشهای جدی وجود دارد که عدم توجه به آن نگرانیهای فعالان این عرصه را بیشتر کرده است.
آقای امین صفری افزود: هم اکنون خیلی بیشتر از تولید ۵۵ میلیون تن در صنعت فولاد ظرفیتسازی میشود، اما رفع چالشهای این صنعت باید مورد توجه جدی قرار گیرد.
وی ادامه داد: دستیابی به فناوریهای جدید یکی از چالشهای اساسی ما در مسیر توسعه صنعت فولاد است، زیرا باید فناوریهای ما به طرف تولید آهنهای هماتیتی برود.
صفری گفت: هم اکنون شرایط به سمتی میرود که ممکن است در حوزه صنعت فولاد با کمبود سنگ آهن مکنتی نیز مواجه شویم.
این مقام مسئول در شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات با بیان اینکه بحث آلودگیهای زیست محیطی از دیگر چالشهای توسعه صنعت فولاد است، افزود: در این صنعت باید به رعایت به رعایت قوانین و مقررات بین المللی در حوزه محیط زیست نیز بیش از پیش توجه شود.
وی گفت: کمبود زیرساختهای پشتیبانی (لجستیکی)، کاهش و کمبود انرژی از جمله گاز، برق و آب که هر سال روند آن صعودی است و مشکلات ریل و حمل و نقل و نبود اسکلههای مناسب برای صادرات محصولات فولادی از دیگر چالشهای صنعت فولاد است.
معاون امور معادن و صنایع معدنی شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات افزود: بدون توجه به تأمین مواد اولیه و خوراک مورد نیاز به صنعت فولاد سبب خواهد شد که این صنعت با ظرفیت کمتری کار کند و این باعث میشود که ما نتوانیم از این ثروت ملی و سرمایههای خود به خوبی در این صنعت استفاده کنیم.
صفری گفت: تعیین یک عدد و رقم و یا معرفی یک طرح مهم صنعتی بدون توجه به زوایای زیرساختهای آن منجر به بروز چالشهای مهم اقتصادی و اجتماعی میشود و در این زمینه باید وزارت صنعت، ایمیدرو و معاونت معدنی وزارت صنعت و ذی نفعان باید به این مسائل اهتمام داشته باشند.
وی با اشاره به خواست صاحبان صنایع افزود: ثبات در قوانین و بخشنامهها در فضای کسب و کار سبب خواهد شد که در این شرایط صنایع مختلف و به خصوص صنعت فولاد گامهای اساسی بردارند.
صفری تعیین قیمتهای دستوری، عدم ثبات در صادرات و واردات و تغییرات آنی بخشنامهها و دستورالعملها باعث سردرگمی بخش خصوصی در سرمایهگذاریهای مختلف در حوزه صنعتی و معدنی کشور میشود.
معاون امور معادن و صنایع معدنی شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات با اشاره به اهمیت توسعه صنایع در برنامه هفتم گفت: هرگونه توسعه صنایع نیازمند اطمینان بیشتر برای ثبات اقتصادی است و دولت در این زمینه باید تضمینهای لازم را در برنامه هفتم توسعه مورد توجه جدی قرار دهد.
|