جام جم آنلاين: هرچند نانواييها امروزه با پاشيدن چند دانه كنجد مشتريان خود را با عنوان نان كنجدي فريب ميدهند، اما اگر خوردن كنجد را در برنامه غذايي خود قرار دهيد، موهايي پرپشت و مقاوم خواهيد داشت.
متخصصان تغذيه ميگويند روغن كنجد علاوه بر تقويت موها، براي رفع تنگي نفس، سرفه خشك و زخم ريه هم مفيد است. همچنين سوزش ادرار را برطرف ميكند.
دمكرده برگ كنجد هم اسهال خوني را درمان ميكند و خوردن اين دانه گياهي براي رماتيسم، فشار خون بالا و ناراحتي كيسه صفرا مفيد است.
در طب سنتي براي رفع قولنج، كنجد را آسياب و با سركه مخلوط ميكردند و با افزودن مغز بادام پوستكنده هر روز به مقدار يك قاشق سوپخوري ميل ميكردند.
ارده كنجد به همراه خرما غذايي مقوي براي رشد كودكان و همچنين كارگران يدي است. اين دانههاي ريز سفيد و سياه، قواي جنسي را تقويت ميكند و نرمكننده معده و رودههاست.